Print

Albanian Medical Technology (ALBMEDTECH), është një kompani e fokusuar në shitje, servis, suport, riparim e mirmbajtje të pajis-jeve mjekësore dhe shërbime në fushën e teknologjisë së infor-macionit dhe programeve kompjuterike. Lutemi konsultohuni me broshuren e informacioneve dhe sherbimeve qe ofron albmedtech. Faleminderit

Skarko broshuren ne pdf