Albmedtech ofron pajisje laboratorike per elektroforeze, hematologji, biokimi, imunologji, mikrobiologji, elektrolite, koagulimi, histopatologji, alergji, teste te shpejta, mikroskope dhe paisje të tjera laboratorike si dhe materiale konsumi per qendrat laboratorike